We hebben momenteel geen kittens beschikbaar.

 

Ik doe mee met het gezondheidsprogramma HCM van Pawpeds zodat de testresultaten van de echo's van mijn Ragdolls daar geregistreerd worden (bij gezondheidsinformatie). 

Ik werk niet met wachtlijsten omdat ik daar geen goede ervaringen mee heb. Mocht u interesse hebben in een Ragdoll kitten voor de liefhebberij, houd dan deze pagina in de gaten.


Onze kittens worden heel veel geknuffeld en zijn alleen beschikbaar voor liefdevolle tehuizen! 

Ik ben lid van Felikat en de Dutch Ragdoll Club. De kittens voldoen aan alle regels die hierbij horen. Wij zeggen nooit kittens toe zonder dat kennis gemaakt is, dus wij verwachten eerst dat u de kittens komt bekijken. Wij verkopen geen kittens aan huizen waar het kitten vrij buiten mag lopen en brengen onze kittens zelf naar de nieuwe eigenaar wanneer ze minimaal 14 weken oud zijn.

Dit is inclusief: Volledig ontworming (Panacur, Milbemax en Stronghold), twee inentingen, NDG-chip, Europees Paspoort, koopovereenkomst, Felikat Stamboom, verhuisdoosje (voeding, speeltjes en een knuffel met hun nestgeur) en gezondheidsverklaring van de dierenarts. U krijgt 3 jaar garantie op overlijden aan een erfelijke of aangeboren afwijking.

 Onze kittens gaan alleen naar een ander tehuis als u:

  • al een andere kat heeft die niet ouder is dan 5 jaar (Een oudere kat weet een druk kitten niet echt te waarderen en je doet hem daar beslist geen plezier mee)
  • twee kittens adopteert
  • of als er zeer binnenkort nog een kat bijkomt

Tips voor de aanschaf van een kitten: Ragdoll kopen

Klik hier "wat kost een raskat".

Elke kat heeft een soortgenoot nodig om mee door het leven te gaan. Wij kunnen als mens een kattenmaatje niet vervangen, ook al zijn we nog zo veel thuis. Mensen realiseren zich vaak niet wat ze een dier aandoen als ze een kitten alleen in huis nemen. Grote kans dat ze zich na enige tijd geen raad meer weten met een gestreste kat. Dit kan zich uiten in veel wassen (kale plekken), veel slapen, overmatig krabben aan meubels, afwijkend eetgedrag en onzindelijkheid. Een kitten verliest ook (na enige maanden) zijn kitten-sociale vaardigheden. Dat komt nooit meer goed! We spreken hun taal niet, dus doe uzelf en het kitten een plezier en adopteer er twee!